Over ons

Mijn naam is Liesbeth van Tongeren, ik ben BIG geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-nummer: 19923664425). Tevens ben ik lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en ben ik gediplomeerd trainer en coach. Ik heb ruime ervaring binnen de psychologische zorgverlening met o.a. diagnostisch onderzoek en behandeling.

Problematieken waar ik graag mee werk zijn o.a. autismespectrumstoornissen, angststoornissen, depressieve stoornissen en negatief zelfbeeld. Ik ben bekend met verschillende behandelvormen, zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness, positieve psychologie, EMDR en oplossingsgerichte therapie. Samen met mijn cliënt bespreek ik welke vorm(en) van behandeling passen bij de klachten en de voorkeur van de persoon zelf en welke behandeldoelen deze daarmee wenst te behalen.

Mensen helpen bij het hervinden van hun eigen kracht en werken vanuit de mogelijkheden i.p.v. vanuit de beperkingen op basis van een goede samenwerkingsrelatie, zijn voor mij belangrijke ingrediënten om tot een optimaal behandelresultaat te komen.

 

Dhr. Bas van Heycop ten Ham vervult binnen onze praktijk een consulterende functie, er kunnen geen behandelafspraken met hem worden gemaakt.

Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog (BIG-nummer: 69049406325).
Daarnaast ben ik lid van de Vereniging Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCT) en het Nederlands Instituut voor psychologen (NIP). 

Ik werkte voorheen als gedragstherapeut onder andere bij Parnassia te Den Haag, UMCUtrecht afdeling Angst- en dwangstoornissen, Landelijk Kenniscentrum voor Eetstoornissen "De Ursula", het Astmacentrum in Davos en vrijgevestigd in Ruinerwold.
Ik heb een opleiding gevolgd tot consulterend farmacopsycholoog. Deze opleiding is in 2008 voor het eerst van start gegaan en werd voor een deel in de USA gegeven. Doelstelling is dat klinisch psychologen die deze opleiding hebben gevolgd in de toekomst medicatie voor alle voorkomende psychische klachten mogen voorschrijven.  
Daarnaast ben ik eindredacteur van de boekenserie "Zorgen voor jezelf" van uitgever Boom en redacteur van het wetenschappelijke tijdschrift PsyXpert. 

Drs. Liesbeth van Tongeren

Drs. Liesbeth van Tongeren Praktijkhouder/GZ-psycholoog

Drs. Marjolein Hanson

Drs. Marjolein Hanson GZ-psycholoog/psychotherapeut

Drs. Bas van Heycop ten Ham

Drs. Bas van Heycop ten Ham Klinisch psycholoog

Kleinschalig en
persoonlijk

Zowel Basis GGZ als
Specialistische GGZ

Breed zorgaanbod
voor jong en oud

Wij helpen je graag verder! Bel 035-6029163 voor een afspraak of

Neem contact op